PIEROGI KG |
|
|
|
|
PIEROGI Z MIĘSEM I KAPUSTĄ |
35,5 |
|
PIEROGI Z PIECZARKAMI I KAPUSTĄ |
35,5 |
|
PIEROGI REGIONALNE |
35,5 |
|
PIEROGI SZPINAKOWE |
35,5 |
|
PIEROGI Z BIAŁYM SEREM |
35,5 |
|
PIEROGI Z CIECIERZYCĄ I PIECZARKĄ |
35,5 |
|
PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ I PIECZARKAMI |
35,5 |
|
PIEROGI Z TRUSKAWKAMI |
35,5 |
|
KOŁDUNY |
38,7 |
|
USZKA Z MIĘSEM |
36,6 |
|
USZKA POSTNE |
36,6 |
|
*CIASTO KRUCHO-DROŻDŻOWE: |
|
|
PASZTECIKI POSTNE |
40,7 |
|
PASZTECIKI Z MIĘSEM |
40,7 |
|
|
|
INNE |
|
|
|
|
PYZY Z MIĘSEM |
35,5 |
|
KLUSKI ŚLĄSKIE |
23,5 |
|
KOPYTKA |
23,5 |
|
KLUSKI LENIWE |
35,9 |
|
|
|
ZUPY |
|
|
|
|
BARSZCZ CZERWONY |
19,5 |
|
ŻUREK ŚWIĄTECZNY |
25,2 |
|
|
|
DRÓB |
|
|
|
|
GALANTYNA Z KURCZAKA W GALARECIE |
64,0 |
|
KURCZAK FASZEROWANY |
58,8 |
|
PALUSZKI Z KURCZAKA |
110,3 |
|
ROLADA Z KURCZAKA NADZIEWANA |
64,0 |
|
ROLADA Z KURCZAKA PIECZONA |
64,0 |
|
ROLADA Z INDYKA |
60,9 |
|
ROLADA Z KACZKI |
99,8 |
|
|
|
MIĘSO |
|
|
|
|
BOCZEK PIECZONY |
52,0 |
|
KARCZEK PIECZONY |
62,0 |
|
KARCZEK PIECZONY |
62,0 |
|
SCHAB PIECZONY |
64,0 |
|
SCHAB ZE ŚLIWKAMI ALBO MORELAMI |
64,0 |
|
|
|
PASZTETY |
|
|
|
|
PASZTET Z MIĘSA |
50,4 |
|
PASZTET Z SOCZEWICY |
43,3 |
|
PASZTET Z SELERA |
41,8 |
|
|
|
RYBY |
|
|
|
|
MIRUNA SMAŻONA |
98,7 |
|
ROLADA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM |
92,4 |
|
RYBA PO GRECKU |
103,7 |
|
ŚLEDŹ TRADYCYJNY |
54,0 |
|
ŚLEDŹ PO KASZUBSKU |
54,0 |
|
|
|
PRZYSTAWKI |
|
|
|
|
TORTILLA |
3,5 |
|
GALARETKA DROBIOWA |
4,8 |
|
GALARETKA WIEPRZOWA |
4,8 |
|
JAJKA FASZEROWANE CHRZANEM |
4,7 |
|
JAJKA FASZEROWANE PIECZARKAMI |
4,7 |
|
JAJKA FASZEROWANE SZYNKĄ |
4,7 |